Daga att deklarera

Ligger i soffan och har precis slutfört arbetet med att kolla hur många mil jag körde i tjänsten under 2009. Det är hög tid att bli klar med alla uppgifter till deklarationen nu. Nått som suger med att vara egen företagare är att man inte får skatteåterbäringen förrän i december!  Men den som väntar på nått gott...tålamod med andra ord.
Det känns i hela kroppen att det är fredag förresten. Har jobbat stenhårt den här veckan med inventering och annan skit. Men till vilken nytta kan man fråga sig.
Nu tänker jag inte tänka mer på jobbet (i butiken) förrän på måndag morgon, för då är det nödvändigt.

Trevlig helg!
Kategori:

Hur som helst

God morgon!
Denna vecka kretsar kring inventeringen på jobbet, jag sköter inventeringen samtidigt som jag sköter mitt vanliga jobb i butiken, dvs jag kommer av mig precis hela tiden då det trillar in kunder. Inget ont i det, men det gör att det tar en väldans tid att bli klar. Måndag och tisdag flöt på rätt bra, men igår hann jag istort sett inte inventera alls. Det innebär att idag måste jag lägga allt fokus på att hinna med så mycket som möjligt, helst bli klar med produktnamn och artikelnr så att jag under morgondagen kan ägna all tid till att räkna produkterna.
Fördelen är att jag har nått att göra hela dagen och det är välkommet!


Inventering

Denna vecka inventerar jag alla produkter i butiken, jag har ett stensäkert system så inga produkter slipper undan ;)

Kategori:

Bra känslor!

Idag är jag fylld av bra känslor; solen lyser ute och det är vår, det är dessutom fredag och jag har köpt ett par grymt snygga sandaletter från Scorett. Bra början på dagen va?!
Nu sitter jag här och väntar på att Linda kommer med lunch, sallad från Paus, är jättehungrig. Hoppas förövrigt att jag får mycket gjort idag och att tiden går fort.
Hoppas du får en riktigt bra fredag!

Aprilväder

Shit man kan ju dö pga det tråkiga vädret

och om jag gör det då vill jag vara så här snygg.


?

Hur svårt ska det va att koka potatis???

Aprilväder och Lady Gaga

Idag är jag hemma och syr. Ute är det riktigt aprilväder, det har snöat, regnat, solen har tittat fram och just nu haglar det. Skönt att jag är inne och att brasan värmer mig. Ur stereon strömmar Laleh- mysteries, älskar den låten & Lady Gagas senaste album. Jag har det bra helt enkelt.

Rockabilly shoes

Converse, pumps, kilklack och ballerinaskor, perfekta skor till perfekta rockabillypinglor!




CutesyGirl  

home

50's clothes



Här ovan är några förslag på webbutiker där du hittar snygga skor och kläder mm.

Ett nytt rum

I helgen röjjde vi ur "gästrummet" på övervåningen, rummet som vi inte haft nån nytta av förräns nu. Här hittade man överflödiga möbler och sådant som vi inte riktigt visste var vi skulle göra av.
Vi tömde rummet på alla saker, städade ur det och möblerade på nytt med bla en gästsäng som vi fått av mina föräldrar. För att få användning av rummet på bästa sett (då vi sällan har nattgäster) så inredde vi det dessutom som ett andra syrum. Här kommer tärningstillverkningen pågå. Detta är guld värt för mig då jag slipper storstäda syrummet mellan tillverkningen av kläder och fuzzy dice. De luddar ju något fruktansvärt under tillverkningen!








Du kan köpa dem här

Söndag

Jag har haft en riktigt toppen helg! Jag har fått MASSOR gjort men även hunnit ta det lugnt och vilat upp mig. Det är för mig den perfekta kombinationen! Vi har varit hemma istort sett hela helgen med undantag för några timmar i går då vi var iväg och firade min fars födelsedag. Vem vill gå ut när det blåser halv storm ute, inget skönt alls ju. Är dock väldigt slö i kroppen och stel eftersom det inte blivit några längre promenader under helgen. Det får jag ta igen under veckan! Nu väntar en lugn kväll, det gäller att ladda batterierna inför kommande vecka =)




Funeral Fashion kollektion 2010

Hej alla glada!
Nu har det hänt grejjer på daisymae.se! Sidan har ett nytt stuk, två nya kollektioner ligger uppe; bla en brudkollektion. Vi har dessutom ett helt nytt ordersystem, så nu är det ännu enklare att lägga en beställning!

Skriv gärna en kommentar med din åsikt om nya hemsidan =)

Daisy Mae design är ett svenskt företag med produktion i Östegötland. Alla plagg sys upp efter beställning och går att få måttsydda för bästa passform.




Trevlig helg!

Underbara sol!

I förmiddags satt Linda och jag å fikade och njöt av solen på hennes fina balkong. Underbart säger jag bara!









Daisy Mae tipsar!

Om jag skulle ta studenten i år så skulle jag välja denna klänning. Den är fan perfekt!
Du hittar den bla på Seconds.se





Kjolar, klänningar, toppar

Nu har jag lagt upp massor av auktioner på Tradera, ta en titt!




Gärna allt på en gång!

Idag är jag hemma och syr, eller jag borde väl sy iallafall. Mina tankar är överallt och jag har så många projekt på gång just nu, vilket gör att jag har svårt att fokusera. Jag ska fixa en köksträdgård, plantera buskar, sätta upp spalje'er för mindre insyn på tomten, måla om och rusta upp utemöblerna, städa och fixa i garaget, bygga en bokhylla, köpa ramar och spika upp tavlor, plantera pense'er mm.
Men det får bli en annan dag för idag ska jag sy.



 

Efterlysning

Jag vill verkligen ha en sån här kökspall, helst i nån fin färg (de finns i träpanels imitation oxå). Den får inte kosta multum men måste vara i bra skick. Hör av dig om du har en pall och vill bli av med den.

Vita klänningar

Nu finns det nya plagg uppe på daisymae.se perfekt för dig som behöver en studentklänning eller kanske ska gifta dig i vår. Vita drömmar till dig och mig.


Fulla förråd

Just nu är jag inne i en period där jag städar upp i mitt liv, bokstavligt. Jag gör mig av med sådant jag inte behöver, vissa saker är skräp, annat är sådant som nån annan kan få nytta av. Vi har till och med börjat att fixa i garaget där det fortfarnade står oöppnade kartonger sen flytten för snart ett år sen.
Nu ska jag snart åka till jobbet, men först ska jag packa bilen med flyttkartonger som min syster ska låna.

Hoppas ni har ordning och reda i era liv och ha en fin måndag!


Fiasko

Är rätta ordet om gårdagens bloggfest på Palace! Jag är inte ett dugg imponerad. Arrangörerna borde skämmas, men det är de garanterat för självupptagna för att förstå. Tråkigt att folk ska vara så arroganta och självupptagna och att valet av outfit tar upp mer tid än vad de lägger på att arrangera en bra fest. Vi träffade dock en massa trevliga tjejer under kvällen så det var inte helt hopplöst. Intresset för homepartyn är stort och vi fick in en ett gäng partybokningar. Vi lämnade festen tidigt och vi har inga planer på att delta igen. Vår tid är mer dyrbar än så...

Bloggfest!

Ikväll är det bloggfest på Palace i Norrköping. Vi ses väl där?
För att komma in måste du dock ha en inbjudan.
Just nu går mina tankar mest kring kvällens outfit och frisyr, det kommer bli grymt, jag lovar!


Classic Pin Up Make up

Röda läppar och naglar, svart eyeliner och persikofärgat rouge. Mycket eller lite smink, det är upp till var och en men detta är grunderna i en snygg klassisk fiftiesinspirerad make-up.            

 

Tänk på att rött inte klär alla utan välj en bra nyans som passar dig, även om det går mer åt orange/rött eller rosa. Använd läppenna för bästa resultat.
Vad gäller eyeliner- övning ger färdighet så ge inte upp om det inte blir perfekt de första gångerna.
Eyeliner i penn- eller flytande form är en smaksak, pröva dig fram.



Precis som med frisyrer så hittar du massor av videos på you tube. Sök på ord som exempelvis;
fifties makeup, pinup makeup och rockabilly makeup.

Videon nedan är lång och lite tråkig, men resultatet är jättefint.



Här är ännu en video med bra slutresultat


Lycka till!

Älskvärt

De senaste timmarna har jag tillbringat med att klicka hem fina affischer som snart kommer pryda mina väggar.
Min absoluta favorit just nu är ursköna Sammy Rose, som jag egentligen inte alls vill dela med mig av utan helst av allt behålla helt för mig själv ;)
Älskvärt, det är just vad det är!

Bild: Sammy Rose

På rymmen

Min tygsax är på rymmen. Någon som har sett den?
På hyllan i syrummet står kompismakaronerna och skrattar åt mig när jag letar och letar.

Mitt uppe i allt

Jag pysslar å grejjar för fullt här hemma, bakar bröd, syr, fixar i trädgården, röjjer blande alla våra grejjor, tvättar, läser, sover, fikar, njuter av solen och värmen, äter godis och nu ska jag ut i garaget och plocka iordning lite där. Fy vad trevligt det är att vara långledig!

Var sak har sin plats

Idag har vi varit i staden och köpt pelargoner som numera pryder fönsterbrädan i hallen på övervåningen.
Har alltid älskat pelargoner men har inte hittat den rätta platsen för dem i vårt hus förräns nu. Färgen på blommorna vi valde är ljus och mörk rosa.