Vilse i mobildjungeln

För mycket att välja på samtidigt som sortimentet är helt fel. Jag är sugen på och i behov av en ny mobil. Jag är rätt säker på vad jag vill ha, eller inte vill ha snarare. Jag vill absolut inte ha en touch mobil vilken nästan alla mobiler i dag tycka vara. Den får inte heller vara för invecklad med en massa funktioner som jag inte använder eller som krånglar till det. Samtidigt måste mobilen vara modern, snygg och ha en bra kamera.
Det är fan inte lätt att veta vad man ska köpa säger jag bara.

Jag är sugen på en av dessa eller liknande har jag efter mycket om och men kommit fram till.


Just nu känns Nokian hetast pga att det är mycket bättre kamera i den.


Arbetsglädje

Jag läste någonstans: "att känna arbetsglädje är en av de viktigaste faktorerna till livsglädje". Det stämmer verkligen bra det. Efter en jobbmässigt trasslig vår i butiken är min arbetsglädje som bortblåst. Nu är det snart höst och det är hög tid att min arbetsglädje kommer tillbaks, annars är jag ute på tunn is.
Som tur är har jag flera roliga projekt pågång med min design daisymae.se nu i höst. Den 21/8 ska jag fota nästa kollektion och jag har en ny modell till denna fotning. Sen händer det en massa annat kul oxå.

Peace

Vardagsbestyr

För en vecka sen fick vi hem en omgång med ved, Per hugger den och jag staplar. Vi ska dessutom bygga ett vedskjul  på baksidan av huset så att den är lätt tillgänglig. Bra skit...





Maccarons

En av de bästa grejjerna jag köpte i London är helt klart en ask med maccarons.
Lätt beroendeframkallande.









Morgontankar

God morgon!
Idag är jag uppe tidigt pga att jag ska jobba 11-15, det var länge sen jag jobbade en lördag. Det är mulet och kallt och helst av allt skulle jag bara vilja krypa ner i sängen igen och dra täcket över huvudet...
   Tror att det kan bli mycket kunder i butiken idag eftersom att turistsäsongen är i full gång plus att de flesta fått sin lön. Det märkets igår, folk var verkligen shoppingsugna =)

Lava ska med till jobbet idag, Emelie http://scenbloggen.com/missemm/ kommer och hämtar henne och sen blir det långpromenad för dem i Vrinneviskogen. (det funkar inte att länka, när jag länkar med hennes adress så kommer man till daisymae.se?!! Nån som vet vad som kan vara fel?)

Nej nu ska jag röjja upp lite här hemma sen är det dags att åka till jobbet.

Ha en bra dag!

Kaos hemma

Det är grymt stökigt hemma, det ligger små och stora högar med grejjer överallt. Orkar inte städa...







Konsten att få saker och ting gjorda

Den sista veckan har jag varit fruktansvärt seg i både kropp och hjärna och jag har inte fått något vettigt gjort. Har mest segat mig fram, slappat och sovit. Jag vet att man måste få ha sega perioder då och då, men som nu när jag är i slutet av en sådan period vill man bara komma ur den. Jag mår helt enkelt som bäst när jag är effektiv, älskar känslan en avklarad uppgift ger mig.
Nästa vecka är jag nog på banan igen.

Favoritskorna

I två år i rad har jag köpt mina svarta ballerinas (mina absoluta favoritskor) på Wedins, samma modell både 2008 &2009. Nu är de helt trasiga så idag har jag köpt mig ett par nya, dock på Åhlens då de inte hade mina älskade favoriter på Wedins längre.

Som ni ser så håller de gamla knappt ihop längre =(


såhär ser de nya ut


Är glad att jag hittade ett par helt neutarla svarta ballerinas som inte är så hårda, det är inte lätt att hitta kan jag lova.

Förkyld

Vaknade upp i morse och nu har min förkylning som lurat sen London brutit ut. Bläää...(kastar iväg blää som lillebror gör)

I chocktillstånd?

Min kropp och hjärna tycker inte om att vara tillbaka på jobbet, igår mådde jag tvivelaktigt konstigt hela dagen och var extremt trött. Idag mår jag lite bättre men börjar känna att tröttheten är påväg nu. Jag behöver vila! *panik*

Igår var den här bunnyn och hälsade på mig på jobbet, undra vad som händer idag?

Ja tack





















Min dröm

Min dröm är att bo vid en sjö så att jag kan bada precis när jag känner för det. I år har jag badat en gång, en gång på hela sommaren!!! =( det gör mig inte lycklig.

Jag tycker om huset jag bor i nu, men jag vill bo vid en sjö...

Ny kollektion på gång

I förmiddags var jag i tygaffären och köpte in tyg till kommande kollektion. Har gjort ett mönster och sytt ett provplagg av det för att se att modellen blir bra (och det blev den). Nu är det dags att börja sy upp första plagget av 15 i denna enklare vardagskollektion.





London

Här kommer några av bilderna från Londoonresan:














Jag och Linda

Emelie och jag





Fun














London!

I morgonbitti åker jag till London med Linda & Emelie, vi ska shoppa, äta gott och bara komma bort ett par dagar.
Är hemma på fredag igen.



På återseende!

Power meet 2010

Här kommer några av bilderna som Fanny tog under Power meet:

Vi köar för att komma in på området kl 07,30 torsdag morgon


Nu har vi fått ordning på vår säljplats och det är dags för frukost


Per, jag och Lava sov i bilen 


Lava


Marknadsgatan


Marknade har öppet 11-18 under torsdagen och 08-18 under fredag och lördag


Fanny var glad


jocke oxå


Kul var det


Crusing

Här kommer vi






Sötaste Mikael


Del av området


Super beting


Bilar, bilar, bilar




Christian och Therese åkte med


Statoil





Dags att packa resväskan!

God morgon!
Nu kryper sig verkligheten sakta på, det här är min sista semestervecka nu i sommar (har 2veckor kvar att ta ut senare i år) och den kommer gå fort eftersom att jag åker till London tisdag-torsdag. Idag ska jag in till Norrköping och uträtta ärenden inför resan tillsammans med Limpi och sen är det hög tid att packa resväskan.


Later

Snart så!

Om 6h är vi påväg till Västerås, vi åker hemifrån 04,15 imorgon bitti (natt).
Vi = jag, Per, Lava, syster, bror och Fanny.
Kommer hem på lördag kväll igen.

Lev väl!

Snyggt Taylor

Att tjejen har snygg stil är ingen nyhet...



































Kategori:

Vi ses väl på Power meet?

8-10juli dvs torsdag till lördag denna vecka är det dags för årets Power meet i Västerås. För mig är det nog årets bästa dagar och i år har jag längtat extra mycket. Ni hittar oss på vår gamla vanliga plats på marknaden och jag hoppas vi ses där!
Nytt för i år är att jag kommer ha med barnkläder till försäljning. Har precis börjat sy barnkläder och det här är första chansen att köpa dem.
Självklart kommer jag sälja fuzzy dice, hårblommor mm oxå.

Bada med stil

50-talsinspirerat badmode är det något alldeles speciellt över. Plaggen är fantastiskt snygga, de döljer & framhäver dessutom kroppen på bästa sett. Måste utöka min badklädsgarderob till nästa år känner jag. Är lite extra kär i den svara baddräkten nedan.















Liten, mellan, stor

Tre helt olika stilar men alla helt underbara.








Kategori: