Traderaauktioner med bra priser!

                                        
Just nu hittar du flera olika klänningar och kjolar från Daisy Mae design på tradera, billigt. Skynda fynda! Auktionerna hittar ni här


Smakprov


                                   

Här är en ny bild som inom kort kommer upp på daisymae.se Både toppen och kjolen är nya i sortimentet. Hoppas ni gillar dem.

Min helg

I helgen har det varit fullt upp. I lördags var jag i Stockholm hela dagen med min familj och hälsade på brorsan mm. Tanken var att ta en massa bilder, men efter första bilden på hötorget gav kameran upp. Vi besökte bla Lakritsroten och köpte godis och te.


I går jobbade jag på Jofotex och sen blev vi bjudna på middag hos Snigel. Bra helg helt enkelt =)


Gilla Daisy Mae design på facebook

Nu finns Daisy Mae design även på facebook. Gå nu in alla och GILLA =)




 

Halloween

                                           
Det blir ingen halloweenfest för mig i år, men så här snygga var Linda och jag, kan det ha varit 2005?

Om jag fick välja



Tori Lane är ju väldigt intressant. Henne skulle jag välja om jag fick välja fritt bland modeller just nu.

ART by Vincenzo Rizzo



Jag vill fylla alla väggar i mitt hem med bilder från underbara Vincenzo Rizzo.

Idag

Idag har jag uträttat en massa ärenden i Norrköping på förmiddagen, var hemma vid lunch. Efter lunchen har vi sovit bort större delen av dagen. En riktig latonsdag med andra ord.

Just nu

Tittar på bilderna från lördagens fotning. Bilderna är allt jag kan önska =)

Fotning

I går fotade vi mina två klänningar. Längtar ihjäl mig efter att få se bilderna!
Här är några behind the scen bilder som jag tog:


Emm posar och John förbereder





Klänning

Igår sydde jag två nya klänningar. Här är en av dem:









Provar mig ofta fram mellan olika alternativ när jag skapar ett nytt plagg:





Ska in och prova plaggen på Emelie runt lunch.

Frukostbloggande

Godmorgon!
Underbart att jag har tre dagars ledighet framför mig nu. Har inget speciellt planerat än att sy. Ska sy två förhoppningsvis riktigt snygga klänningar som vi ska fota på lördag. Hoppas innerligt att de blir som jag har tänkt mig.




Bilder: google

Måndagen den 17/10

Så var det måndag igen då. Helgen har varit lugn, jobbade i lördags och var på 20årskalas. Igår fixade jag i trädgården inför vintern och bakade. Idag står bara jobb mellan 11-18 på schemat, sen får vi se vad som händer.


Bjuder på en bild från förr, inläggen blir alltid lite roligare med en bild.

Frost

Imorse var det bara +1grad ute när jag vaknade vid kl 08,15 och allt var täckt med ett tjockt lager frost. Skönt att slippa skrapa rutorna på bilen nu när jag åker buss. Hade dock både mössa och vantar på mig för första gången i år. Det är väl bara att vänja sig.

På tal om kallt, inget skönt på jobbet idag då skyltfönstret var sönderslaget när jag kom till jobbet imorse och kall luft strömmat in sen det hände.


Leverans


Idag ska jag posta denna hög med nya plagg till Fanny Mae som hon ska fota nästa vecka =)
Jag lääängtar efter att få fylla på webbshopen med lite nyheter!


När plaggen är postade bär det iväg till tygaffären för att inhandla tyg till nästa projekt som jag och Miss Emm har på g.


Nya klänningen


Den nya klänningen blev så jäkla snygg! Här får ni en glimt av den.

Inte okej!

Jag håller på att bli galen! Grannens hundar skäller fan konstant och nu har jag tappat tålamodet. Jag har pratat med dem men det har inte blivit bättre. Ska vi behöva flytta för att slippa störas av detta, eller finns det något annat vi kan göra? Vad ska man göra, när man försöker lösa ett problem men blir ignorerad? Jag hatar dagens samhälle där man bara ska bry sig om sig själv och inte ta någon hänsyn till andra.







Guccikrigen

                               

Guccikrigen av Jenny Gucci- hur jag överlevde mord och intriger i världens största modehus. Jenny Guccis berättelse om sitt liv som gift med Paolo Gucci och den mörka baksidan av Guccifamiljens liv. Lyx, shopping, mingel, dyra våningar och semestrar byts efter flera års äktenskap mot svek, galenskap, mord och förfall. En mycket lättläst bok som känns ungefär som att bläddra i en bra skvallertidning, jag fastnade direkt.
Betyg3,5/5


Hungriga män

God morgon!
Jag är uppe tidigt idag trotts att jag är ledig. Har precis ätit frukost och nu ska jag å Lavis ta en liten morgonpromenad. Därefter ska vi ut till Pers jaktmark och leverera köttgryta till ett gäng hungriga män som har jagat hela morgonen. Bjuder dessutom på nybakat bröd.

På återseende lite senare idag!

Just nu

Just nu letar jag inspiration bland klänningar i sann hollywood glamour anda till ett kommande projekt.







Kategori:

Little black dress


                            

God förmiddag! Hoppas ni har en bra måndag.
Jag kom rätt långt med klänningen igår. Mönstret är klart och klänningen är nästan helt ihopsydd. Har klurat lite på om jag ska göra klänningen med ärm som till vänster på bilden eller utan ärm med axeldekoration som till höger på bilden. Magkänslan har vetat svaret sen igår kväll och jag litar alltid på denna känsla. Ska sy klart grunden på klänningen ikväll och imorgon ska jag till tygaffären och köpa de sista detaljerna till klänningen. Klänningen fotas i slutet av november och kommer att finnas till försäljning kort därefter.
Hoppas ni gillar den.


Början på en ny klänning



Ikväll ägnar jag mig åt att rita ett nytt mönster. Det är en riktig tålamodsprövning och det gäller att lita på sig själv och att inte ge upp. Jag är precis färdig med livet till klänningen, vilket ni ser på bilden ovan. Kjolen är av pennkjolsmodell och i midjan skall det vara en volang är det tänkt. När allt är färdigt har jag förhoppningsvis skapat en riktigt snygg fodralklänning. Återkommer med resultatet.


Kallt

Burr, det är riktigt kyligt både inne och ute denna morgon. Såg på fejjan att det var frost på bilarna i Norrköping för några timmar sedan. Inte kul alls. Vi verkar dock ha klarat oss här på landet.
Tände brasan för ett tag sedan och värmer mig i väntan på värmen med varma sockar och en stor kopp te.
Nu ska jag sy lite innan det är dags att åka till tygaffären och jobba =)

Gucci








Bilder
Kategori:

Äntligen kväll

Kom precis hem efter en låång dag på jobbet. Är helt slut och har spänningar i hela kroppen och en jäkla spänningshuvudvärk =(
Ska fixa en kopp te nu och ta ett varmt avslappnande bad. Hoppas det får mig att må bättre, för då ska jag sy ikväll.

Bild


Conscious Collection

Nu släpper HM höstens Conscious Collection. Vårens collektion blev en succe' med sina nätta kvinnliga plagg i ljuva pasteller. Höstens kollektion är folklore inspirerad och tyvärr riktigt gräslig. Den är mörk och tantig och inte ens tanterna kommer vilja bära den. Vad tycker ni om kollektionen?










Nedan: vårens kollektion




Kategori:

Böcker

God förmiddag!
Har lagt till en ny kategori här på bloggen; bokrecensioner. Är inne i en riktig läsperiod just nu så jag tänkte passa på att lägga upp en kort recension om varje bok jag läser. Har ni några tips om andra bloggar/sidor som recenserar  böcker får ni gärna tipsa mig om dessa. Att hitta de där riktigt, riktigt bra böckerna är inte alltid det lättaste.



Läste boken Väktare av Dean Koontz förra sommaren, en riktigt bra bok som jag verkligen fastnade för. Nu har jag läst Invasion av samma författare. Det är en domedagshistoria som börjar med ett kraftigt onaturligt skyfall som aldrig tycks vilja ge sig. Bokens huvudpersoner Molly och Neil Sloan vaknar av det kraftiga ovädret och förstår att allt inte står rätt till. På nyhetskanalerna sänds oroväckande nyheter från hela världen, efterhand slocknar kanalerna en efter en. De känner sig inte trygga i sitt hem längre och packar därför bilen och ger sig av. Regnet ersätts av en lilaaktig tjock dimma och världen har under natten förändrats. I dimman döljer sig de mest märkliga sakerna.

Boken var rätt segläst i början, men bara man kommer in i den så blir det mycket bättre.
Betyg: 3/5

Tårta

Idag har jag beställt tårta till söndag då vi ska fira Pers födelsedag (i efterskott). Sockerbagarn har så himla många tårtor som ser goda ut. Gissa vilken jag beställde?










Just nu

Nyhetsmorgon och havregrynsgröt. Jobbar extra tis-torsdag denna vecka, så det blir en lång vecka. Lätt att drabbas av vardagsstristess när det inte händer så mycket.


Åka buss

                    
                     Bild från mardrömsfärden.

Under oktober månad har jag fått möjligheten att åka buss gratis till jobbet. Detta är ett ypperligt prova på tillfälle som man kunde ansöka om i början av sommaren. Gårdagens färd till jobbet var dock en mildare mardröm. Bussen var rejält försenad och det var alldeles för mycket människor på bussen för min smak. Avskyr att komma försent så var lite lagom stressad. Dock visade det sig att man numera (det var typ 10år sen jag åkte buss senast) även får åka med expressbussarna på månadskortet. Expressbussarna är svaret på mina böner just nu. De stanna nära mitt hem och nära mitt jobb så det känns nästan som att ha privatchaufför till jobbet. De stannar bara på några få hållplatser och tiderna för avgång passar mig perfekt. Dessutom är det mycket färre människor på dessa bussar. Kan det bli bättre?

Om det fortsätter fungera så här bra kommer jag absolut fortsätta åka buss till jobbet hädanefter =)