Vad blir det för mat?

Vid den här tiden på dagen börjar magen kurra och tankarna på vad vi ska äta till middag aktiveras. Idag är jag sugen på något riktigt gott, men vet inte riktigt vad, precis som vanligt med andra ord ;)
Per föreslog stekt torskfile' och jag potatismos så det får det bli, vill ha nån god grönsak till oxå, sparris kanske.
God, enkel mat är livet!



Min söndag

Morsdag firade vi på landet med släkten, fin fint för mormor att komma ut i solen och träffa alla. Vi njöt av smörgåstårta och solsken. Påtal om solsken så är jag grisskär (är bara röd, inte bränd), det är inte meningen att jag ska visstas i solen helt enkelt...

Pinup Fashion Show

Lördage den 5juni annordnar Miss Emm en pinup modevisning på Jolly Rockets här i Norrköping.
Vi ses väl där?
Köp din biljett på Intima eller på Jolly Rocket.


Fynda på Tradera!

I helgen sydde jag hela nio plagg!!? Det är jävligt bra jobbat om jag får säga det själv. Jag sydde bla en cremefärgad klänning och när jag nästan är klar med den så upptäcker jag att det är ett trådfel i tyget mitt fram på klänningen =(
Revan syns knappt, men jag kan ju inte sälja den till kunden den var tänkt till, därför säljer jag nu klänningen  billigt på Tradera, ni hittar den här bland mina andra auktioner.  Revan syns knappt så det är ett bra köp!

  
Matcha gärna klänningen med den rosa underkjolen, de svarta pumpsen och halsbandet och pricken över i:t ett spray av parfymen  och så var alla mina auktioner sålda *hihi*
Skynda fynda!


Nackdelen med att ha varsin dator

Daisy Mae was here

Sinnet har hakat upp sig och flödet stoppas. Kreativitet är allvarliga saker!!!
Jag älskar världen när den är vild, oväntad och får mig att le...
Play with me



En del av min skosamling

Igår städade jag skoavdelningen i min garderob, vilket var välbehövligt.
Innan såg det ut ungefär såhär, å var jättedammigt!


Nu står skorna snyggt och prydligt på rad i garderoben, fick tyvärr inte till någon bra bild inne i garderoben pga att jag saknar belysning där *måste fixa det*


Men här på gallret på klädställningen har jag iallafall mina skodon:

Torsdag

Idag är min sista jobbdag i butiken denna vecka och det gör att jag har lite fredagskänsla *lyxigt* Men innan jag får ta helg ska jag märka och fixa med nya varor som ska ut i butiken, ringa till några som sökt jobb som säljare hos Intima, skylta om i fönstret, tvätta fönster och sen har jag lite pappersarbete att fixa med oxå. Hoppas dagen går fort =)



Vackert väder

Jag är nog sista människan i vårt avlånga land som fattar när våren/sommaren är här. Jag brukar upptäcka i juni att man inte behöver jacka och att sommarskorna borde åkt på för länge sen. Jag jobbar inomhus hela dagarna och även på förmiddag och kväll då jag syr. Jag är aldrig ute och njuter av det vackra vädret. Man läser på andra bloggar att de tillbringar hela helgerna och annan ledig tid i parker och på uteserveringar, det solas, grillas och äts glass.
Jag är inne och syr, inget ont mot syendet i sig, men jag missar liksom sommaren varje år. I år ska jag försöka ta tillvara på sommaren till max, jag får väl sitta ute och sy helt enkelt! Och idag är jackan hemma och sommarskorna på ;)


Nu är bästa tiden, allt blommar och det doftar ljuvligt ute. Myggor, flugor och getingar besväras man ännu inte av och temperaturen är perfekt.




Guld värt!

Idag har Emelie varit och hälsat på mig i butiken, vi har skyltat om och städat. Fint, fint med vänner som kommer och ger lite insperation och förgyller ens dag, det är guld värt =)


Bild här i från

New York

Idag åker min vapendragare Linda till New York. Saknar henne redan och man är ju inte lite sotis, ler.
Fantastiskt med alla nya intryck och upplevelser som berikar sinnet, att få byta går vardag mot en helt ny värld!
Jag får trösta mig med att vi åker till London i juli.


Morgonmöte

Denna morgon har vi haft möte på Intimas kontor, vi har disskuterat lite kring homepartyavdelningen och rektyrering inom denna sektor. Det är jag som sköter det mesta när det gäller nyanställning, men då detta är ett nytt område för mig är goda råd från någon med mer erfarenhet varmt välkomna. Jag känner mig dock trygg och säker i mitt jobb, men nya synvinklar och ide'er är aldrig fel. Målet vi jobbar mot i dagsläget är att dubbla vår säljskara och att täcka upp de delar av Sverige där vi har behov av säljare.
 

Lönsamhet kräver planering, så är det bara, tro aldrig att jobbet gör sig självt medans du tittar på.



Trädgården

När vi köpte vårt hus för ca ett år sedan så bestod trädgården i stort sett bara av gräsmatta och några enstaka träd. Det fanns inga trädgårdsland, inga buskar, nej ingenting som skapar personlighet och trevnad. Nu har vi börjat grejja lite med detta och förutom köksträdgården så har vi även satt upp staket med ett valv där rosbuskar ska klättra. Rosorna syns inte så bra på bilden då de fortfarande är så pass små, men det är Flammentanz en röd kraftig klätterros.


Köksträdgård

Idag har vi byggt klart vår köksträdgård, nu är det bara att så, sätta lökar och potatis och sedan invänta skörd senare i sommar. Hoppas det är fint väder i helgen så jag kan fixa med det då.





Här kommer vi påbörja nästa projekt inom kort:


Stort!

Jag skulle vilja ha det här släpet till likbilen, hur coolt vore inte det när man är ute och åker?!! Jag skulle få plats med mycket mer grejjer dessutom ;)

Bild lånad från blocket.se 225 000kr billigt...

Nu minns jag

Ler, är helt slut i huvuder efter att de senaste timmarna besvarat 17st jobbansökningar. Usch kan inte tänka klart...


Eftermiddag

Det är hög tid för eftermiddagskaffe känner jag, segar till rejält mellan kl 16-18 annars.
Fan, jag glömde totalt bort vad jag skulle skriva om...
Återkommer.

Måndagen den 10 maj

Måndag kära läsare innebär planering! Och det är precis vad jag har ägnat mig åt denna förmiddag, att planera veckan. Jag får inget vettigt gjort om jag inte har en bra planering, funkar ni likadant?
Det bästa med veckan är att det är Kristi himmelfärdsdag på torsdag och att jag är ledig från butiken och kan vara hemma och sy hela dagen =)




Tungt

Söndag eftermiddag, slöar i soffan, skulle behöva en riktig energikick så att jag vaknar till liv. Jag har varit riktigt slö de senaste dagarna men hoppas vakna till liv snart. Har sovit sammanlagt 4h på eftermiddagarna igår och idag så jag inleder inte kommande vecka med sömnbrist iallafall ;)



 

Kedjor

Igår bestämde jag mig för att från och med nu bara köpa äkta silver och guldsmycken pga den dåliga kvaliteten på billiga smycken som Gina, Hm och liknande kedjor säljer. Man köper smycken förälskar sig i dem och sen går de sönder eller tappar färgen. Köpte detta fejksilver halsband på MQ idag, jag kunde helt enkelt inte motstå det, trots att det är fejk, men nästa gång blir det rejäla grejjer!

Snart helg!

Idag har jag haft en riktig toppenfredag! Jag har haft massor av köpglada kunder i butiken + att jag har jobbar med ansökningar till säljjobb i vår homepartyverksamhet och fixat statistik på säljarna och antal partyn mm. 
Dagen har gått lite lagom fort och jag har fått en massa gjort. Efter jobbet ska jag till revisorn med bokföringen och sen är det helg!

Ska vara hemma och pyssla hela helgen. Har planer på att fixa klart vår köksträdgård, men enligt väderprognosen så ska det regna hela helgen så vi får se hur det blir medd den saken. Skulle vara skönt om vi hann fixa det då det är flera projekt på gång. Det är dags att solen kommer fram och att vi får lite värme nu tycker jag, inte regn =(


Frestelser

Helgen är räddad *ler* köpte några nya chokladsorter som jag inte har testat förut, hoppas de är lika goda som de ser ut.

Lemon

Idag gick jag en runda på stan innan jobbet. Jag köpte svarta ramar till mina nya affischer från Sammy Rose och en citronskrubb från Bodyshop. De har en felt underbar serie med produkter som doftar citron.


Hemma bäst

Att jobba hemma är bara så jäkla skönt och jag hoppas det blir mer av det i framtiden. Jag älskar mitt jobb och jag älskar att vara hemma, en oslagbar kombination helt enkelt!
Igår sydde jag hela 5 beställningar och ska strax börja sy plagg nr två för dagen. Fan vad gött det är att få en massa gjort. För omväxlings skull får chefen ta hand om lugnet i butiken.




1 majcruising

Här kommer några bilder från årets 1 majcruising.

Askerdahl är en trogen tärningskund som vi ser här till vänster i bilden ovan.


Här står min kärra flott parkerad


Brorsans bil ville inte riktigt starta när vi skulle åka. Detta innebar att vi 
åkte bland de sista bilarna.


Men vi hade det bra ändå =)



Efter cruisingen åkte vi hem till oss och grillade

Senare på kvällen åkte vi in till Norrköping igen och åkte runt på stan mest hela kvällen.
Nu är det vår!

Hurra för alla beställningar!

Sorry för den dåliga uppdateringen, men jag har verkligen fullt upp (och jag älskar det!) Beställningarna ramlar in  i allt snabbare takt och jag syr klänningar, kjolar och toppar som aldrig förr. Ordagrant!
Jag känner enorm tacksamhet för att det går så bra för företaget och tack alla ni som handlar av mig =)