Snöoväder

Godmorgon!
Imorse var det otroligt svårt att ta sig upp ur sängen, tror jag snoozade i en timme. Snöstormen utanför fönstret piggar ju inte upp speciellt heller. Nu ska jag gå ut med hunden och sen blir det jobb på Jofotex fram till kl 18.00.

Hoppas ni får en bra dag!

Mjuka klappar?

Supermjuka byxor i velour finns att köpa i storlek 68-128, byxan finns att köpa  i en mängd olika färger och mönster. pris 150-250kr beroende på storlek och mönster. Lägg gärna din beställning snart så att du garanterat hinner få den till jul. Barnkläderna går inte att beställa på daisymae.se ännu så vid intresse kontakta mig via bloggen eller facebook.Kalla händer och varm choklad

Hej alla glada!
Idag är det lördag och jag jobbar i butiken till kl 15.00. Ute är det riktigt grått och kallt och snön håller på att regna bort, det är med andra ord en perfekt dag att ägna åt inomhusaktiviteter som städning, bakning eller pyssel. Jag ska fortsätta sy barnkläder till kommande kollektion när jag kommer hem.


I övrigt längtar jag efter sommaren:Nya barnkläder

Jag har haft en mycket produktiv helg, jag har sytt sju klänningar, en filt och två velourbyxor:
Alla plaggen utom filten går att köpa, hör av er för mer information.

Baby:


5-7år

Trött start på veckan

God förmiddag!
Denna vecka inleder jag med att ha spänningshuvudvärk och en grym trötthet. Brygger kaffe och hoppas att en kopp kan pigga upp mig lite. För övrigt händer det inte mycket idag, Per har semester hela veckan och just nu skulle jag helst bara vilja åka hem och krypa ner i sängen och sova bort resten av dagen.
I morgon är vi lediga båda två och då ska vi hitta på nått tillsammans, jag har tid hos Kiropraktorn på förmiddagen och sen blir det nog lunch och en runda på stan.


Hoppas ni får en bra måndag!The social network

Igår var Linda och jag på bio och såg The social network. Vi slog på stort med Mc Donalds innan filmen och godis och läsk till filmen. En bra kväll med andra ord!

En bra dag i snökaoset

Idag har jag haft en riktigt bra dag, trots att jag mötes av snökaos halvvägs till jobbet, sen har det bara fortsatt snöa. Har fått massor gjort idag och jag älskar den känslan och tiden har bara flugit iväg! Ska jobba i tygaffären även imorgon. Köpte lite nya tyger idag till barnkläderna jag håller på med. Fick en extra kick i söndags när det var en söt lite tjej här och provade några av plaggen jag sytt i storlek 122/128 och de satt perfekt och hon var jättefin i plaggen. Sålde bla klänningen nedan. Hör av dig om även du vill beställa kläder till dina barn eller samla ihop dina kompisar så kan jag komma hem till dig och visa sortimentet om du bor i Östergötland. Har en massa mysbyxor i velour uppsydda och klänningar liknande denna. Plaggen går att få efter era önskemål.

 

Smider planer

Hej!
Visst är det härligt med fredag, extra nice är att solen skiner på oss idag. Jag sitter på jobbet (det är helt dött här idag, inte en kund i sikte) och smider planer för daisymae.se. Jag har en massa nya ide'er som ska verkställas och jag planerar förfullt med allt som ska fixas. Förändring ger verkligen nytändning!

Hoppas ni har en bra fredag!


Nyhet på daisymae.se; Livet "Sugar" kostar 399kr och finns i storlek 36-42


Nytt jobb

God förmiddag!
De senaste två dagarna har jag jobbat på Jofotex, har börjat jobba extra där de dagar jag är ledig från butiken. I tygaffären är det full fart framåt och det finns alltid mycket att göra, vilket jag inte är van vid så min kropp är öm och stel efter dessa två dagar. Härligt att känna att man lever! 

På Intima svämmade avloppet över i köket för några veckor sedan så nu är det en massa hantverkare här och ställer allt till rätta. Golvet bakom butiken är upprivet och det står en fuktfläkt och mullrar där. I och med vattenskadorna så ska vi få nytt golv och kök och det kommer ta ett par veckor innan allt är färdigt. Det värsta med detta är att det inte finns nånstans att sitta och äta sin lunch i lugn och ro.


Vill inte ens tänka på stöket som gömmer sig där bakom plasten.