Soliga söndag

Det har varit en lång skön helg för min del och då är ju ändå nästan hela söndagen kvar! Igår uträttade jag lite ärenden på förmiddagen och sen så städade jag och sydde å grejjade resten av dagen.
Var förbi tygaffären bla och köpte en massa tyg till kommande kollektion som inte alls kommer vara 50-talsinspirerad. Det ni!
Idag skiner solen och jag har det lugnt och skönt här hemma. Har sytt en barnklänning, tvättat och planterat om en blomma. Ska ägna resten av dagen till att sy, baka bröd, kolla på serier och lyssna på bra musik.
Hoppas ni får en riktigt bra söndag!

Hell Yeah!

Godmorgon! Idag är jag uppe med tuppen och det hör INTE till det normala för min del. Snoozade bara två gånger och det var tom mörkt när jag steg upp. Hell yeah! Har precis duschat och nu är det dags för frukost. Hoppas ni får en riktigt bra fredag!

December är het

December Wiklund är het i Daisy Mae design:

Onsdag

Idag har jag sovit bort nästan hela dagen, vilket bara har gjort mig gott. En lugn dag helt enkelt.

Måndag

Nu har halva måndagen gått och jag har fått en hel del gjort idag. En bra start på veckan helt enkelt =)
Jag är förövrigt smått beroende av Oreokex doppade i te med mjölk. Oemotståndligt säger jag bara!

Hot rod pin- ups & Pyssel de luxe mm

Har ett gäng auktioner uppe på Tradera som går ut imorgon. Bland auktionerna hittar ni bla böckerna "50-talets bästa vänner", "Hot rod pin- ups" och "Pyssel de luxe" Ta en titt på auktionerna vettja!

Länken till auktionerna finns bland de övriga länkarna här till höger på bloggen.

 

Ta chansen och vinn ett par skor från Ecco

Englas showroom i samarbete med Ecco har nu en tävling som du hittar på Englas blogg. Jag är med och tävlar och jag vill vinna modellen Seberia i storlek 37. Skon ser ju bara hur skön ut som helst och den får mer än gärna värma mina fötter denna vinter. Svaret på tävlingsfrågan är: Modellen Jaffna finns i 8 olika varianter.


"Billie Jo" & "Cupcake"

Nu är bilderna på de nya plaggen klara att läggas upp på daisymae.se. Hoppas min webbdesigner har tid att fixa detta inom kort så att plaggen kommer upp till försäljning. Här kommer några smakprov på de nya plaggen:
Nyårslöftet?

Förra året drack jag en väldans massa energidryck för att hålla mig pigg, vilket måste vara grymt ohälsosamt. Mitt nyårslöfte blev därför att inte dricka energidryck alls under 2010 och jag har inte tagit en klunk hitills i år. Det går lika bra ändå, jag lovar och jag har inte varit tröttare iår, tvärtom!

Ny barnkollektion

Nu har jag kommit igång med barnkollektionen till daisymae.se. Har inte bokat datum för fotning av plaggen ännu, men jag har som mål att fota dem innan årets slut. Kollektionen kommer upp på hemsidan i slutet av 2010/början av 2011.


Plaggen som hitills är klara passar nyfödd-1år. Jag börjar med de minsta och kommer jobba mig uppåt i storlekarna.

Idag syr jag

Idag syr jag en röd "de luxe" klänning till en kund, har kommit halvvägs. Ute regnar det och är allmänt kallt och ruskigt. Inne värmer brasan gott och jag dricker varm choklad. En bra dag helt enkelt.
Det luktar vinter

Idag är en enkel dag och jag saknar inget. Det enda som är oroväckande är att det luktar vinter i luften, eller det kanske inte är oroväckande? Vi får se.

Tävling!

Hej, hallå! Inom kort kommer ca 15 nya plagg komma upp på daisymae.se. Nu behöver jag er hjälp med att komma på namn till dessa plagg. Gå in på daisymae.se  och inspireras av namnen på plaggen som finns där, sen är det bara att lämna en kommentar här på bloggen med dina förslag. Skriv med vilken storlek du vill ha klänningen i ifall att det skulle vara du som vinner. Jag kontaktar vinnaren efter tävlingens slut. Jag kommer använda mig av alla namn jag tycker är bra och jag kommer utse en vinnare som vinner denna klänning: