Hemma bäst

                             

                                         Idag städar jag. Ordning och reda är min melodi det =)


Söndagens fotningGårdagens fotning gick jättebra. Nu vänar jag med spänning på att de utvalda bilderna ska bli retuschrade och klara att använda i webbshoppen.


Festklänning

                  

Det finns massor av fina festtyger i tygaffären som jag sneglat på genom åren men aldrig använt till min design då mängden av dem är så pass begränsad. Detta blir ett "problem" då jag försöker att inte ha nått lager av tyg hemma. Nu har jag iallafall beslutat att sy upp festklänningar i dessa tyger trotts osäkerheten kring materialet. Ovan ser ni ett av dessa underbara tyger. Klänningen fotas på söndag och finns att köpa i mycket begränsad upplaga på daisymae.se inoim kort.

Är kategorin festklänningar ett bra förslag på vad ni vill köpa i webbshopen eller tycker ni att jag borde utöka sortimentet med något annat? Kom igen och kommentera nu, kul att höra vad ni tycker =) 

Min Boudoir

Idag fick jag hem första nummret av tidningen Min Boudoir. Tidningen är fantastiskt välgjord och inspirerande och jag önskar Tifa all lycka med tidningen. Har du inte köpt den redan så gör det nu om du är intresserad av vintage, pinup, rockabilly eller burlesk. Längtar redan efter nästa nummer som kommer ut i januari. Köper tidningen gör du på www.minboudoir.se  (det funkar som vanligt inte att direktlänka)

Snart

                              
Snart kommer två nya aftonklänningar från fotningen med Miss Emm och John Bergsten upp på daisymae.se

Sju nya klänningar

Nästa söndag ska vi fota en massa nya plagg till daisymae.se. Här är ett litet smakprov på sju av de nya klänningarna:


Det är en salig blandning av färger och mönster =)

Jobb

Är lite frånvarande, men det beror på att jag är fullt upptagen med jobb just nu =)

Leg Avenue

                

Hur snyggt är inte Leg Avenues senaste katalogomslag?! Jag älskar det.


 

Ny klänning

I veckan sydde jag en ny klänning till daisymae.se. Håller på att uppdatera och förnya sortimentet i shopen och inom kort finns denna klänning med rosor och döskallar att köpa där. Det färdiga resultatet ser ni på de två sista bilderna. 


Fredag= jobb

Godmorgon!
Idag är en sån där dag när jag verkligen inte har lust att åka och jobba, jag vill ju vara hemma och sy! Vi får hoppas att orken till att sy finns kvar när jag kommer hem ikväll =).
Jag håller bla på att sy upp en massa nya plagg till fotningen den 27 november.

Näe, detta duger inte, nu måste jag göra mig klar för dagens äventyr.


Hoppas ni får en bra fredag!

Två dagars jobb

Har precis varit och postat ett gäng beställningar; tre beiga Darlingpennkjolar och två par vita fuzzy dice.The Selby
Vilken underbar sida!

Idag

Godmorgon!
Har sovit riktigt dåligt inatt så jag är lite sleten nu på morgonkvisten. Ska snart bege mig in till Norrköping där jag har lite ärenden att uträtta; Lava behöver mat, redovisningen ska lämnas in mm. Ska även åka och hälsa på mormor idag med moster. Har lite svårt för ålderdomshem, men det lättar upp när man åker tillsammans med någon =)
Kl 13.00 ska jag jobba på bästa Jofotex ♥

Det blir en bra dag helt enkelt!


Fanny Mae & the Dynamite Believers

                                 
Så här stiliga är Fanny Mae & the Dynamite Believers i klänning och flugor från Daisy Mae design. Klänningen kan du köpa här och flugorna är en privat beställning från dem.

Till mormor

                             
Kom att tänka på att jag saknar mormors goda kakor. Det gör säkert mormor oxå, så idag har jag bakat kolakakor till henne som jag vet att hon älskar. Receptet hittar du i boken Söta saker.