Livet


Bild: we heart it

Just nu- likadana veckor

Rostat bröd med marmelad och en kopp te, så ser frukosten ut varje dag just nu. Vaknar tidigt, önskar jag kunde sova längre. Väntar på att tiden skall gå så det är dags att åka till jobbet. Är pigg och rastlös. Äter middag och ser på tv. Väntar på att få gå och lägga mig, trotts att jag inte är särskillt trött. Får inte så mycket gjort, men det är okej då jag jobbar väldigt mycket just nu.
Är inne i en period då det inte händer så mycket förutom jobb. Jag är rastlös men känner ändå inte för att göra nått.
Vi har snö och det är kallt ute, men solen skiner för andra dagen i rad vilket livar upp. Längtar till våren...

Tygtips


Bild: Underbara Clara

Nu finns det fina gamla retrotyget med svampar att köpa i nyproduktion hos Jofotex.
Visst är det underbart! Underbar bild på Claras son dessutom =)
Tyget finns i flera olika färger.


Tax ska det va!

Vill Snacks ha taxtapet i sitt rum? Ja det tror jag att Snacks vill...
Tapet: Lisa Bengtsson

Man tager vad man haver


Igår sydde jag nya gardiner till köket och matrummet. Blev rätt fint. Tyget är från panduro och känns lite lagom  till årstiden tycker jag =) Nu behöver jag bara en duk som passar till oxå.

Rea på barnkläder!

 

Har precis ändrat priset på alla mjukisbyxor till barn i webbshoppen. Alla byxor kostar nu endast 100kr st (ordinarie pris 250-350kr.) Alla byxorna finns endast kvar i ett exemplar så det är först till kvarn som gäller.!
In och fynda med er nu=)

Vitt


Jag har ett gammalt skåp stående i garaget som jag inte använt på ett par år då det inte riktigt passar in hemma hos oss så som det ser ut nu. Hittar ingen bild på det men det är ett lackat träskåp i en rätt ful nyans. Skulle vilja slipa ner det och måla det vitt, då skulle det bli ungefär så fint som på bilden ovan.Just nu

Lyssnar jag på Lana Del Rey- Born to die och funderar på hur nästa kollektion ska se ut. Vad vill du se i nästa kollektion? Passa på att önska plagg =)
Vet att det är dåligt med överdelar i webbshoppen, så jag hoppas kunna designa några sådana. Usch överdelar är svårt tycker jag. Det finns aldrig de tyger jag vill ha till dessa.

Är förtjust i färger som solgul, turkos, korall och rosa just nu så jag hoppas hitta fina tyger i dessa färger. Blommigt ligger mig varmt om hjärtat just nu oxå och jag kommer sy av tygerna på bilden.
Älskar Sookies enkla men fina klänningar i True blood så nått i stil med dessa blir det säkerligen,
och minst en kjol med vidd i.
Midnight and Mistress

Nu finns dessa två långklänningar att köpa på daisymae.se =)
Modeller och fotografer sökes

                                            

Daisy Mae design söker nya modeller och fotografer att jobba med under 2012.
Tveka inte att höra av dig om du är intresserad. Maila mig på: daisymae_design@hotmail.com vid intresse.
Bifoga gärna bilder om du har några.Årskrönika 2011

2011 har varit ett bra år på många sätt. Året då vi renoverat en massa, men annars mest tagit dagen som den kommer. Året här präglats av ledighet, med tid att ägna till det som känns bra.Januari:

I januari fotade vi bästa Rut i plagg från nya barnkollektionen. Den 13 januari lanserades barnkollektionen och en helt ny webbshop.


Februari
I februari fyllde jag 30år. Jag fick bla denna fina bokhylla av Per.Systeryster bakade de fina tårtorna till kalasetMycket fokus på sömnad och nya webbshoppen även denna månad och bilderna på sötaste Lova lades upp i shoppen.
Mars

I mars sydde jag kostymdräkter till Svenska kyrkan. Kul med lite annorlunda uppdrag mot vad jag är van vid.Våren kom till oss.


April

I april började den efterlängtade badrumsrenoveringen efter mycket om och men.


Linda och jag åkte till huvudstaden och shoppade i det underbara vårvädret. Tog tyvärr inga bra bilder denna dag. Här dricker vi iallafall varm choklad.
Påsken var helt underbar med riktig sommarvärme och sol. Vi tillbringade den på landet i solstolarna.
Vi målade om uteplatsen
Renoveringen av badrummet rullade på.


Maj

Första maj bjöd på den årliga cruisingen i regn.Badrummet blev färdigt och väldigt bra.
   


Vi påbörjade altanbygget i mitten av maj med att gjuta pålarna.Vi bytte även ut garageportarna till vita fräscha portar.Jag sydde upp en helt ny kollektion i amerikansk 70-tals/gypsyanda.

Juni

Altangolvet byggdes klart. Det blev stort och rymligt och väldigt bra. Förstukvisten och altanräcke planerar vi att bygga under 2012.


Vi fotade den nya kollektionen Tiger Ann. Anna och Ebba var modeller.Juli

I juli åkte vi som vanligt till Västerås och power big meet. En av årets bästa händelser.Vi besökte även Hot Rod Reunion. Det var många år sen vi var där senast och vi hadedet riktigt trevligt.

Augusti

I augusti hände det inte så mycket om vi tittar i bloggarkivet.

Per och jag firade dock 5år tillsammans.

Vi hängde en del med Linda och Olof. Vi var bla på smultronstället och på manesa och drack goda drinkar.September

I september fick jag nya bilder av Fanny Mae på klänningen Graveyard rock i rött.Per fyllde 30år och vi var i Dalarna där det bjöds på tårta.
Oktober

I oktober skickade jag en svart fodralklänning och tre nya pennkjolar till Fanny Mae för fotning. Hoppas få dessa bilder snart.

Jag sydde även upp två långklänningar som Miss emm fotades i. Dessa bilder är inte heller helt klara ännu.


Jag och familjen var och hälsade på brorsan som tyvärr flyttat till Stockholm.
November

I november kom Fanny Mae ner till Norrköping och vi fotade 25 nya plagg.

Jag sydde upp fem nya barnklänningar.

December

I december lanserades en ny kollektion


Snön höll sig mestadels undan denna sida om vintern och det har varit en mild och dimmig men stormig vinter. Mig gör det inget, jag tycker det är skönt. Har fått nog av de två senaste vintrarnas snö och kyla.