Storebror ser allt

Kom precis på Lava med att leka med dupplo. Typiskt hundar ;-) Hon förnekar trots bildbevis.


Fredagspost

Idag kom bästa fredagsposten! Tyg, spets, tygmärken, knappar med rävar på och ett bomullsband med tryck av ett måttband. Dessa saker kan man nog aldrig ha för mycket av ;-)
En kväll på landet

Idag har vädret varit helt underbart så ikväll passade vi på att åka till sommarstugan. Iris lekte i sandlådan, Per klippte gräset och jag skördade.


Kräftskiva

Ikväll har vi varit hos Gojja och Manne på kräftskiva/kalas. Vi brukar bara äta kräftor en gång per år, så dumt att man inte gör det oftare när det är så gott!


Avslutar kvällen med godis i sängen ;-)


Nya tyger

Idag damp dessa tre tyger ner i brevlådan. Nya klänningar till Snacks kanske?In bed

Varför är sängen som skönast när man ska gå upp? Skulle kunna ligga kvar länge idag känner jag. Men, men det är bara att kliva upp och gå med Snackie till förskolan. Först frukost.


Ännu mera Iris

Ikväll har Iris badat. Det var lika kul som vanligt.
God morgon

Nu ska vi gå till förskolan. Iris är supertaggad som vanligt och cool i sina nya sneakers.
Koka saft

Tänkte göra något vettigt av denna eftermiddag så jag kokar saft. Blandsaft med rabarber, röda och svartavinbär och hallon. Hoppas den blir god.


Ensam hemma

Det är helt tomt och tyst. Iris är på dagis utan mig idag. Ska hämta henne vid 11.15 ungefär. Snuttis är stora tjejen nu ♥


Kvällsnöjet

På kvällarna när Snackie somnat staplar vi ved. I år är vedhögen ovanligt stor så det känns lite motigt. Men vi har gjort mer än hälften nu i alla fall.


Bildbomb till farmor