Rockabillyklänningar

Imorgon ska jag leverera dessa klänningar till Black Sheep store som öppnar sin butik på fredag i Norrköping city. Jag har mycket kvar att sy till butiken så efter dessa plagg är det bara att sätta saxen i fler tyger!


Hund och katt

Vi har fått in dessa två tyger på jobbet. Det med hundar är bara asfult tycker jag, men katterna är lite fulsnygga sådär. Köpte en bit av katt-tyget idag så ska jag sy nått snyggt till Iris av det. Vad tycker du om dem?


I trädgården

Idag har vi varit ute och lekt. Det är riktigt milt ute med 8 plusgrader. Iris har gjort kakor och krattat i sandlådan och jag har lastat ved och rivit bort lite gammalt ris/ogräs. Längtar efter våren nu :-)


Novas dansdräkt

Idag har jag sytt klart och levererat denna dansdräkt till sötaste Nova. Visst passar hon superbra i svart och leopard!


Sova sött

Nu är vaggan bäddad till lillebror. Påslakanet med små söta elefanter har jag sytt själv. Nu saknas bara bäbisen ♥


Bilverkstan

Denna morgon började jag med ett kort besök på bilverkstan. Byte av tändstift och avrostad jordkabel. Hoppas pärlan går mycket bättre nu.


Svart + leopard

Har precis sytt klart en dansdräkt för provning. Provningen är inte förrän på fredag, men skönt att vara ute i god tid :-)
Nova som ska ha dräkten har designat den själv och det blir svart, leopard och spets.
Fint med färg!

Idag har jag jobbat i tygaffären. Här kommer tre bilder från dagen.

Svart, vitt och rosa, supersnygg kombo!

Mudd i fina färger.

Fina prickiga vaxdukar.
När man inte kan sova

Jag är uppe med tuppen denna morgon och syr en tyllunderkjol.


Pax garderob från Ikea

Nu är vi snart helt klara med bytet av garderoberna. Stommarna fick vi på plats direkt, men inredningen fanns inte att köpa då pga att Ikea byte ut sortiment. Nu har vi iallafall bara en låda kvar att montera :-)
Jag har dessutom en hög med "vet inte var jag ska göra av" grejer att ta itu med. Det är dagens projekt och det som inte har en bra plats innan kvällen åker i soporna/skänkes.
Har du mailat mig?

Igår upptäckte jag att något blivit knas med min mail. Den har inte uppdaterats som den ska. Har du mailat mig men inte fått svar, hör gärna av dig igen :-)


Just nu

Frukost dags! Bröd som mamma bakat och en kopp te.


Brunsvart

Jag gillar inte brunsvarta möbler, ändå är mitt hem fullt av dem! Hur kunde det bli såhär? Ingen av möblerna är nyköpta (alltså de senaste åren) och visst jag måste väl ha tyckt att det var snyggt då för en sju-åtta år sedan.
Värst är det i vardagsrummet där både tvbänken och det stora skåpet står.
Skåpet är egentligen fint, men jag skulle ändå vilja ha nått annat där istället.
Inget världsproblem egentligen, men det kostar ju en del att byta ut alla fyra möblerna. Får ta en i taget. Nog om detta.


Måndag igen då

Idag står jobb i tygaffären på schemat. Jag ska bara jobba en månad till nu innan det är dags att gå på föräldraledighet. Sen är det snart vår!
Igår fyllde jag år. Ordnade kalas för min familj, vi åt tapas som Per lagat. Hade en riktig toppen dag!


Just nu

Jobbar halvdag i dag i tygaffären. Passar på att köpa lite material till en klänning jag håller på att sy.