En perfekt dag!

Idag har vi varit på landet och fixat en massa. Per och pappa har skruvat ihop våra nya sängar. Skåpet är på plats och jag har städat uterummet. Iris har lekt en massa i solen. Älskar att fixa och greja!


Det finaste

Det finaste jag har är kärleken♥♥♥ Här ligger en av dem och morgonmyser.


Oväntat?Vår i luften

Det känns att det inte är så långt kvar av graviditeten nu. Efter promenaden till dagis är jag helt slut när jag kommer hem. Det känns som att all energi är slut och jag måste sätta mig ner i soffan och vila en stund.
Nu har jag iallafall tagit mig in i syrummet som badar i solsken. I fönstret står nyköpta små violer som piggar upp.


Just nu


Bild från Instagram.

En perfekt söndag

Igår var det fasen en helt perfekt dag. Jag jobbade sista passet på Jofotex, med bästa Jennifer dessutom. Det var lagom mycket kunder och tiden gick fort.
Bye, bye jobbet. Ses efter mammaledigheten.

Vädret igår var rekord med 16,5 plusgrad och strålande sol :-) Vi passade på att vara ute och fixa i trädgården. Det är ju superbra att ha barn som vill vara ute och leka, för då kommer jag också ut och får en massa gjort :-)
Vi var och handlade lite mat också. Sötaste Iris körde vagnen.Skräp

Är det inte sjukt hur mycket förpackningar det blir varje dag som vi ska återvinna? Jag var och lämnade grejer på återvinningsstationen senast igår och redan nu har vi hunnit samla på oss dessa. Tycker det är svårt att inte bli med en massa förpackningar, men huvudsaken är väl att de återvinns. Återvinner du?


Sydag

Full fart här idag. Jag håller på att sy två rosa klänningar med små vita prickar som jag tänkte leverera till Black Sheep imorgon. Sen fick jag precis en beställning på två barnklänningar från en tjej som var inne i butiken idag oxå. Så nu kom jag precis hem från tygaffären efter att ha inhandlat detta till dessa klänningar.

Vi har fått in en massa nya tyger på jobbet. Här är några av dem.


Nu är det dags att gå och hämta Snackie på dagis :-)

Pastellrosa hår

Idag har jag varit hos bästa Sandra på E-Style i Viken. Har färgat och klippt håret. Som alltid är jag helnöjd med resultatet!Leopard bodys

Jag har precis sytt klart dessa tre bodys i leopard. De ska levereras till Black Sheep store senare i veckan. Storlekarna är 56, 74 & 86/92. Är du intresserad av att köpa en är det bara att höra av sig. De finns att köpa i storlek 50-92.
Rosa

Provfärgning pågår ;-) Hoppas att någon av nyanserna blir precis som jag vill ha nu bara.