Prickig klänning

Nu är webbshopen uppdaterad med nya fina bilder på sötaste Lova i klänningen "Svea". Fler bilder hittar du på daisymae.se Klänningen finns i storlek 50-128. 


Foto: Christian Södergren
Klänning: Daisy Mae design
Modell: Lova

Denna vecka

Denna vecka är mitt schema fullspäckat med en massa bra grejjer. Företaget går jättebra och jag har massor av beställningar som skall sys, plus allt runt omkring som skall fixas med, tyginköp, leveranser, mail mm. Älskar känslan allt detta ger och försöker njuta av den och uppskatta allt jag har. Vi har dessutom en massa med huset som skall fixas. I går kväll ritade vi klart bygglovsritningen som vi ska skicka in i veckan och om en månad påbörjas förhoppningsvis badrumsrenoveringen. Om bygglovet ges så börjar vi gjuta plintar i maj och altan och förstukvistbygget påbörjas i juni. Det gäller att vara flitig om man ska hinna med allt man vill.

Ny tävling!

Nu har jag och Angelica dragit igång en tävling i hennes blogg En familje historia där du kan vinna valfri mjukisbyxa eller klänning ur barnkollektionen från Daisy Mae design. Tävlar gör du här


Dreggelscarfs

Ikväll har jag sytt dessa två dreggelscarfs, till bebis modell mindre. Dreggelscarfsen kommer komma upp i webbshopen inom kort. Vill du beställa dem redan nu så kontakta mig så ordnar vi det. Scarfsen finns i storlek liten (bebis) och stor (ca 1-1,5år)

Lönefredag (lockar till skoköp)

God kväll!
Idag har det varit full fart hela dagen. Har haft en del att pyssla med och massor av kunder på jobbet, därav inga blogginlägg under dagen. Avslutar denna dag med att kolla skor på nätet. Vill ha en massa olika skor just nu, gärna nått i stil med dessa fast inte så spesiga fram och inte så plastiga:




Dessa är ju snyggare än de ovan, men är nog en eller två säsonger gamla vid det här laget (dvs. säljs med all sanolikhet ej längre)
Kategori:

Kjoltyg

Hittade en bild på denna fantastiska franskjol idag, den är ju bara helt lovely!


Jag hittade bilden här

Kategori:

Snickarglädje

Igår fyndade jag åtta böcker på bokrean för en femhundring, ordinarie pris skulle ha varit ca 1500kr, så jag känner mig riktigt nöjd ;). Den bästa av dessa åtta böcker är "Snickarglädje" som ger en massa inspiration till sommarens förstukvistbygge.








Se så mycket fint! 

Detalj



En detalj som jag gillar skarpt är när blixtlåset placerats fram och liksom gör hela klänningen. Visst är det nice.


Klänning: Asos
Kategori:

Stickat gånger två

Här är två stickade favoriter från min garderob, ponchon finns på hm nu och den mönstrade koftan är från höst kollektionen 2010.




Kategori:

Mockasiner

Jag älskar Nicole Richies stil och har länge suktat efter hennes smycken. Märkligt nog har jag fortfarande inga av dessa i min ägo dock. Beställde en ring för rätt längesen men den var förstor så jag skickade tillbaka den...
Nu börjar även hennes skokollektion imponera och jag skulle väldigt gärna promenera runt i ett par mockasiner i sommar ♥







Kategori:

Röd elefant

 Igår sydde jag en massa olika plagg, bla denna tunika och mjukisbyka i ekologiskt tyg med elefanter. Tunikan ska sys upp i flera olika varianter och finns att köpa på daisymae.se inom kort

Vinnaren

I fredags avslutades tävlingen i Agnieszkas blogg med mjukisbyxan "Goding" som vinst. Kul att hela 49personer var med och tävlade =)

Vinnaren blev Beatice,  stort grattis!



Dåligt Halens

Hittade en massa fina plagg hos Halens herromdagen och bestämde mig för att lägga en order via deras webbshop. Dock är det något fel med deras shop så det går inte att lägga en order, så ordern uteblev. Tråkigt att alla fina plagg inte kommer hamna i min garderob...





Kategori:

Vårens snyggast lack

Vårens snyggaste lack är ju helt klart denna milda gula nyans från Depend. Bäst att införskaffa snarast för den lär ju lätt sälja slut.

Sista chansen att vara med och tävla

Idag är sista chansen att vara med och tävla om mjukisbyxan Goding. Tävlingen pågår fram till kl 18.00 i kväll. Du hittar tävlingen i här

Nytt på hemsidan

Nu finns det nya bilder uppe på hemsidan med sötaste Lova som modell. Byxan finns att köpa för 230kr så in och handla med er nu ;)






Foto: Christian Södergren
Byxor: Daisy Mae design
Modell: Lova

Gypsy princess

Idag har jag sytt en tunika i svart samet med guld och paljetter. Jag tänker genast på en romsk krigarprinsessa när jag ser den.
 



GYPSY PRINCESS- Vouge turkey dec 2010









Kategori:

Födelsedagstårta

Syster yster bakade fin fina tårtor till min födelsedag. Min favortit är tårtan längst till vänster i bild, Red velvet cake. Lyxigt med tre olika tårtor att bjuda och smaka på ;)

En födelsedagspresent

Igår levererade Ikea den fina röda hyllan jag fick av Per i födelsedagspresent. Det tog nästan hela kvällen för mig att skruva ihop den. Idag har hyllan fått bekanta sig med syrummet och nu är hyllorna fyllda med tyg. Syrummet känns äntligen möblerat och fint igen och nu ser jag tygerna och vet vad jag har på lager.






Hurra vilken dag!

Idag fyller jag år och jag har haft en jättebra dag. Jag har varit ledig, solen har visat sig hela dagen på en blå himmel och jag har fått massor av fina gratulationshälsningar från nära och kära. Jag har dessutom fått en ny kund till mitt företag; Svenska Kyrkan, vilket känns jättebra =)
Ikväll var vi ute och åt med Linda och Sami vilket var jättetrevligt. Vi var på Pizza Hut;




På lördag är det kalas

Idag jobbar jag i butiken, chefen bytte tisdagen mot att jag är ledig på fredag. På lördag ska jag ha födelsedagskalas så då hinner vi städa och förbereda maten under fredagen vilket är guld värt. Ska bli kul med kalas, jag tillhör skaran som tycker om att fylla år. Nu när vi bor en bit utanför Norrköping får vi sällan besök, men när man fyller år kommer släkt och vänner. Ska bli spännande och se vad man får för presenter oxå =)

RADERAD

Denna kväll har jag ägnat till att städa upp i min dator. Jag har raderat 324bilder och lagt över ett gäng serier på min extrena hårddisk. Alltid trevligt med ordning och reda och som extra bonus blev datorn mycket piggare =)




Tävling- Vinn ett par mjukisbyxor

I sammarbete med Agnieszka ordnar jag nu en tävling på hennes blogg; agnieszka.blogg.se
Klicka dig vidare till hennes blogg för att vara med och tävla.


Nya bilder uppe på daisymae.se

Nu ligger bilderna på Rut uppe på daisymae.se. Plaggen finns endast i begrännsad upplaga så passa på och köp innan de tar slut.





Nytt plagg på g

Sitter på jobbet och gör allt å inget, har en lista med grejjer jag tänkte arbeta av under dagen.
Tänkte visa er långklänningen jag började sy i morse. Hann bara klippa ut den och nåla ihop:



Klänningen ska sitta tajt upptill och ha bra vidd i kjolen. Formen ändrar jag vart efter jag syr den, kommer behöva ta in den i midjan skulle jag tro, men det är inte säkert. Älskar tyget! Den kommer bli jättefin med ett brunt flätat läderbälte i midjan.

Vårsol

Idag skiner solen för fulla muggar och det är 7grader varmt ute, vilket måste vara årets varmaste dag hittills! Vårsolen smälter bort mer och mer av all snö och is och fortsätter det så här så är det snart barmark. Hurra!

Solen letar sig in genom gardinen där jag sitter och syr och man kan inte annat än att må bra.

Pimpa din dörr

Igår pimpade jag dörren till syrummet med en massa Daisy Mae bilder. Det blev grymt bra!
Att förnya något på detta sätt är både enkelt och kul och det tar inte lång tid. Fäst bilderna med Sticky Tac, det fäster bra på de flesta material och det går lätt att flytta bilderna om man vill ändra på något.


Före:


Efter:


Jag hade massor av bilder som låg i en kartong till ingen nytta. Perfekt till att pimpa en dörr med.
Fint blir att göra samma sak med familjebilder.