Uttråkad

Usch, jag har haft en sån dålig vecka. Ingenting har hänt, bara tråk. Jag hatar händelselösa dagar när tiden tycks stå still...


Onsdagen den 27/7

Sitter fortfarande kvar ute i solen vid frukostbordet, skönt att bara vara. Efter lunch ska jag iväg på bankmöte och lägga om våra huslån och värdera upp huset efter renoveringarna vi gjort. Annars har jag ingenting planerat idag. Hoppas det fina vädret håller i sig så man kan tillbringa eftermiddagen ute i solen.

we heart it

We heart it bjuder alltid på massor av fina bilder och inspiration. Idag gillar jag dessa bilder:


bild från


bild från


bild från


bild från


bild från


bild från

Sugarfree

Gud vilka snygga skor märket Sugarfree shoe gör! Billiga dessutom, 399kr st för dem jag visar här. Finns att köpa på Nelly.com

Agnes SEK 399, Sugarfree Shoes - NELLY.COM

Aggie SEK 399, Sugarfree Shoes - NELLY.COM

Lina SEK 399, Sugarfree Shoes - NELLY.COM
Kategori:

Förmiddagsfika

Det är en lugn och skön förmiddag hemma hos mig idag och till förmiddagsfikat bjuds det på macarones.

Födelsedagskalas

Nu bär det av till mina föräldrar på kalas. Hoppas det fina vädret håller i sig så vi kan bada lite och sitta ute i trädgården.


bild: lovely bohemia

Hot Rod reunion 2011

Idag åkte Per och jag iväg på en liten tripp till Strängnäs. Vädret var växlande. Vi träffade Tobbe och Lina, vilket var extra trevligt då det var nästan ett år sen vi sågs sist. Det var några år sen jag var på denna träff och den hade blivit mycket större under åren som passerat. Vi hade en riktigt bra och rolig dag!Måndagkväll

Efter regn kommer solsken, det är denna dag ett levande bevis på. Der firar vi med att äta hamburgare till middag. Men varför passar inte 90gramsbröden till 90gramshamburgarna???

Eftermiddagsfika

I eftermiddags var brorsan och hans tjej Sara här på eftermiddagsfika. Vi ses alldeles för sällan nu när han bor i huvudstaden, så det var extra trevligt att ses. Jag bjöd på cupcakes med smak av citron.
Kjolen

Här kommer en bild på kjolen som jag sydde för att ha till den blå/vit randiga toppen som jag visade för inte så länge sen här i bloggen. Här tillsammans med linnet Billie Joe som finns att köpa på daisymae.se


Väcker hunger

Gud vad underbart! Jag blir så hungrig på livet när jag ser fina bilder. Bilden kommer fårn Made by girl och fler fina bilder från hennes blogg hittar ni härDenna bild kommer ursprungligen från underbara Olive and cocoa

Nya skräplagen

Nya skräplagen som träde i kraft den 1 juli i år (inte en dag för sent) tycker jag är ett steg i rätt riktning. Dock kan jag inte på något sätt förstå varför den inte innefattar cigarettfimpar, det är ett skämt, fimpar måste vara det vanligaste som folk kastar på våra trottoarer och gator! Vårt samhälle är ett skämt och det blir bara värre för var dag som går tycker jag.

Inte mycket skräp utanför entre'n till butiken, dock en jävla massa snuskiga fimpar från uteserveringen och porten brevid butiken. Upprörande!

Lugna dagar

Juli måste vara årets mest avslagna månad. Det händer inte mycket, men det är rätt skönt.

Power meet

Nu är vi hemma igen efter Power meet i Västerås och jag längtar tillbaks! Ångest över att det är ett år kvar tills det  är dags igen.

På aftonbladet hittar ni ett klipp från bilträffen. (det fungerar som vanligt inte att länka)
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13304359.ab

En ny tröja

I går sydde jag mig en ny tröja som jag tänkte inviga på Power Meet. Håller på med en matchande kjol oxå.

Köksträdgården

I år blir skörden mycket bättre än förra årets:Förberedelser

Denna vecka går mestadels åt till förberedelser av olika slag inför årets Power Meet i Västerås. Hoppas vi ses där!

Power Meet 2010:


1 juli

Hallå i värmen!
Idag är jag hemma och syr. Har jobbat i tygaffären några dagar, men nu befinner jag mig på hemmaplan igen. Lyssnar på bra musik och syr beställningar. Bäst att fortsätta ;)