På väg

På väg till dagis i morse.


Go fika med GojjaGod morgon!

Här står busungen och skrattar åt något kul på tv.


MössaIris i sin nya fina mössa ♥

Dagens outfit

Det är kul att prova kläder och skor ;-)


I garderoben

Jag har äntligen städat och rensat i min garderob! Ut med allt, torka av och dammsuga. In med allt som känns aktuellt. Allt annat fick hoppa in i min stora garderob med alla andra plagg som jag inte använder just nu.
Innan:Två nya klänningar


Efter:Just nu

Här sitter jag i parkeringshuset med en sovande trött liten tjej i baksätet. Vi ska luncha med Jenny och Texas. Lika bra att sitta kvar tills dom kommer, så Snackie får sova lite.


BusIris

Idag har vi varit hos Gojja och busat i höstlöven ♥


Sparkdräkt

Ikväll syr jag en sparkdräkt med söta hjärtan.

Kär Lek

Underbara barn ♥Höst

Idag är det en fin höstdag och jobb för min del. Känns helt okej faktiskt.


Just nu

Idag är vi uppe tidigt. Snackie är på dagis nu och jag befinner mig i syrummet för att ta tag i en jätte hög med tyg som ska plockas i ordning. Rev ut den igår då det blivit så fullt och stökigt i skåpet. Dricker te och äter ungersk marsipan.Det ska inte vara lätt

Varför är allting så svårt? Försöker hänga upp mina nya fina tavlor, men det blir bara halvdant. Ingen av de tre tavlorna vill hänga på samma höjd som de andra. De har ett eget liv! Pissigt ljus i bilden dessutom. Tur att insta fixar biffen någorlunda.


Lek

Den lilla vännen leker och leker med sina grejjer. Allra bäst gillar hon flygplanet som vi fyndade för 30kr på barnloppis i Malmö och alla köksgrejjer och duplo som hon fått av bästa kussen Björn♥