Lila pennkjolarBörjar äntligen bli frisk från helvetesförkylningen som jag haft i över en vecka nu. Ägnar kvällen till att sy och är snart klar med två pennkjolar till en kund. Modellen ovan fast i två olika nyanser av lila. Syr gärna efter kundens egna önskemål så hör gärna av dig om du vill beställa ett plagg  =)


Sjuker
Idag är jag hemma och kurerar mig, jag är jätteförkyld och orkeslös. Ligger under favoritfilten i soffan och datorn och tv:n står för underhållningen. Seg dag med andra ord.
Bästa medicinen idag är nog kärlek eftersom det är alla hjärtans dag ♥


Bild: härifrån

Irene AdlerLördagens avsnitt av Sherlock Holmes bjöd på den sköna Irene Adler. Fastnade framför allt för det turkosa eyelinerstrecket.

Söndagsmorgon

Idag vaknade jag upp lite halvkrasslig. Det började redan igår kväll med feber och ont i kroppen. Har tagit en dusch och äter nu frukost och tittar på nyhetsmorgon. Känner mig tillräckligt bra för att jobba iallafall.Bild: härifrån


LördagNu har jag jobbat, ätit middag, sovitmiddag och badat. Nu ska jag sy! Först ut blir att sy klart "Devil Doll" klänningen på bilden ovan till en kund =)

Hoppas ni får en bra lördagkväll!


Later

Städdag

Idag ska jag städa syrummet. Det har drabbats av de klassiska högarna med grejjer.