Teletubbies!

Tinky Winky, Dipsy, Laa Laa, Po! Snackie och jag gillar Teletubbies. Vi kollar mest på Theme song som är lätt beroendeframkallande.

Just nu

Idag är det ruggigt höstlikt väder ute. Det småregnar och blåser. Inne är det mörkt och lite småkallt. Jag livar upp dagen med glass och ett doftljus.


GodnattSnackies nya säng

Det blir mycket Snackie numera, men det händer inte så jättemycket när man är mammaledig och det är sommar.
Idag leker hon med dockan och docksängen. Först var dockan intressant, sen kastade hon ur den och nallarna ur sängen och gick och la sig. Tokiga barn är ;-)
Reflektion

Ikväll har jag inte gjort nått speciellt. Slappat i soffan, tittat på det första avsnittet av The paradis och funderat på livet. Jag har haft en mycket bra kväll och önskar er en god natt.


Dagen i bilderVad blir det för mat?

Idag äter vi smörgåsar och sandal ;-)


Blommor

Anemoner, rosor och dahlior blommar för fullt i min trädgård just nu. Underbara sommar!
En liten

En liten som börjar bli lite trött.


Kan självNytt syprojekt

Idag har jag inhandlat tyg till ett nytt syprojekt. Jag har lite annat jobb som jag måste slutföra innan jag börjar med detta dock. Det får bli min morot :-)


Nails

Tummen upp för Isadoras Sugar Crush. Sommrig korall färg som täcker riktigt bra.


Hund och barn

Både Iris och Lava gillar att vara i hundbädden. Lava blir dock lite sur när Iris puttar ur henne. Annars kommer de väldigt bra överens.

God morgonSommarkväll

Denna varma sommarkväll njuter vi av solsken, avkoppling och jordgubbar med mjölk.


Roadtrip

Det har inte gått att blogga på hela eftermiddagen/kvällen tyvärr. Vi är iallafall fram i Västerås sen rätt många timmar tillbaka. Iris och Lava är hos farmor i Dalarna. Saknar snuttis redan.
Vi har precis spelat en omgång av Settlers, jag vann :-) Nu äter vi ost och kex i solen.


Närproducerat

Hurra för ekologisk, närproducerad, god mat! Sänkdalens goda mjölk är en hitt och har dessutom en fin förpackning. Rekommenderas varmt :-)


Åka bil

Nyligen hemkommna från landet. Iris sover och Per och jag slöar i soffan. Det var lång kö innan Söderköping och nu väl hemma har vi en massa saker att packa upp. Tråkig syssla tycker jag.
Måndag och tisdag nu har vi en massa saker att styra med innan vi åker till power meet.