Just nu

Håller på att provsy nya plagg :-)Sytt idag

sytt idag on Make A Gif
make animated gifs like this at MakeAGif
 
Idag har jag sytt klart åkpåsen, en pyjamas till Iris och ett helt gäng med fuzzy Dice. Bra och produktiv dag med andra ord =)

Grönt är skönt

God morgon från köksfönstret. Växterna trivs väldans bra där just nu. Hyasinterna blommar dessutom.
Blombarn

Detta fina tyg köpte jag på Tradera för flera år sedan. Ikväll har jag sytt en väggbonad av det. Jag kantade tyget med snedslå/skråddband och sydde dit det med raksöm. Superenkelt!
Gardin

Idag har jag bla sytt en gardin till Iris rum. Det var inte det lättaste att välja tyg. Men detta passar in färgmässigt tycker jag.
Birds

I år har vi skaffat en ny fågelmatarstation. Fåglarna verkar gilla den och Iris och jag gillar att titta på dem när de är där och äter.


Ljus

Ikväll har vi hängt upp ljusslingor på farstukvisten och en bolljusslinga i Iris rum. Det blev väldans bra :-) Mysigt med lite ljus som lyser upp i mörkret.
Tyg, tyg, tyg!

Känner att det börjar bli lite väl trångt i syrummet nu. Har väldans massa tyg! Så mycket att jag inte vet var jag ska göra av allt längre. Jag gillar ordning och reda, men skulle behöva en till stor bokhylla att lägga tyg i, men det finns ingen plats för tyvärr. Ja ni ser ju själva.
Blått är flott!

Sötaste tjejen i nysydda klänningen och byxorna ♥


Just nu

Nu tar vi på oss ytterkläderna och åker till Jenny och Texas. På bilden syns väskan jag sydde herromdagen. Hoppas ni får en riktigt bra måndag!


Retrostyle

Sy, sy, sy en blommig klänning till Snackie.


Senapsgult

Har gått och spanat på detta senapsgula tyg en längre tid nu, men inte köpt det då jag inte vetat vad jag ska göra med det. Nu vet jag :-)


Ny klänning

Iris var väldigt intresserad av djuren på sin nya klänning imorse. Elefant, krokodil, lejon och giraff.