I trädgårdslandet

Just nu

Nu är vi tillbaks ute i sommarstugan igen efter ett par dagar hemma.
Sitter i uterummet och ser på tjocktv och jobbar på en halvfärdig fuzzy dice. Det är livet det!Mammakläder

Kul att ni börjar upptäcka sortimentet av mammakläder jag har i webbshoppen. Just nu syr jag på en beställning av kjolen "Poison" och klänningen "Daydream" som ni ser på bilderna här nedan.
Modell: Eembla
Foto: Ingela Hansson
 
Modell: Retrolover
Foto: Jenhell
 
www.daisymae.se
Taggar: Eembla, Retrolover, mammakläder, leopard, rockabilly prickigt

Barnklänningar

Nästa vecka är det Power meet i Västerås. Ska bli super kul som varje år.
Av nämnda anledning har symaskinen gått varm (mer än vanligt) den senaste tiden. Just nu är jag i full gång med att sy barnklänningar. Har inte så många klara än, men jag jobbar på saken. Har ju lite tyg i lager så det ska nog bli bra ;-)


Just nu

Idag ringde bilverkstan och väckte mig kl 07.23. Lika bra att kliva upp och få nått gjort tänkte jag då.
Har precis sytt klart en gul klänning till kund, lagt ner fållen på ett drapperi till min mor & lagat två plagg. Tre projekt avklarade med andra ord :-)
Per har semester och han och Snackie sover fortfarande. Ska börja fixa lite frukost nu och sen väcka smågrisarna då vi har endel att fixa med idag.Nästa generations jägare?

Iris älskar Pers jakttidningar. Det finns väldans mycket spännande i dessa magasin tycker hon. Många vovo, mmm, muuu och oj!


Lite av varje

Tapasfestligheter på landet. Nu är vi lagom mätta allihopa :-D


Midsommar

Hoppas ni hade en trevlig midsommar. Det hade iallafall vi. Gojja gjorde en fin blomsterkrans till Snacks, som de provar här på bilden. I övrigt åt vi gott i gott sällskap och det regnade faktiskt inte på hela dagen. Det ni!


Kvällsdopp

Ikväll har jag premiärbadat. Det var vindstilla och 19grader i vattnet, perfekt badväder med andra ord. Så skönt att svalka sig i värmen.Early morning

Uppe ovanligt tidigt idag, men det gör inget när det är frivilligt. Kokar lite frukostte och njuter av stillheten. Det ser ut att bli en fin dag.


New clothes

Idag har jag sytt lite nya kläder till Snackie. Två klänningar, en harembyxa och ett par shorts.In the sun

Playing and eating in the park.


Skolavslutning

Idag har jag sytt klart denna klänning till Sofia som hon ska ha på skolavslutningen nästa vecka. Vad mysigt med skolavslutning och sommarlov!
Nu håller vi tummarna för att hon gillar klänningen :-)


Kategori:

Generationer

Iris och jag kollar i mitt fotoalbum från när jag var barn. På denna bild ser vi brorsan, mormor, jag och gammelmormor Iris. Bilden är tagen hos mormor på landet, som nu är vår sommarstuga ♥Kategori:

Just nu

Pannkakslunch som avnjutes ute på förstukvisten. Mums!Kategori:

En meter från sommaren

Här sitter jag och syr en meter från sommaren där utanför. Härligt att syrummet har altandörr så att jag kan öppna upp och släppa in den.


Kategori:

Jag vaktar här.

Så här glad är Snackie över våra nya grindar till altanen ;-) Jag tycker iallafall att det blev förjävla bra. Nu är altanen både barn och hundsäker, alla får vara med.Kategori: