Kommod och spegelskåp




Igår var vi och hämtade ut vår kommod med porslinshandfat och tillhörande spegelskåp. Den största av kartongerna innehåller spegelskåpet och det är gigantiskt. Skåpet är 120cm brett, 60cm högt och 30cm djupt. Vi har varit så fokuserade på att vi ska ha en 120cm kommod och nu köpte vi ett set med både kommod och spegel och vi tänkte väl inte riktigt på spegelns mått. Vi måste helt enkelt tänka om lite i möbleringen i badrummet för att få det att funka. Nu ser skissen ut så som jag ville ha det från början och det kommer bli supersnyggt.
Att hitta handfat, kommod och spegelskåp är det som har varit absolut svårast hittills i badrumsrenoveringen. Vi vill bestämt ha ett handfat i porslin och det är inte det lättaste att hitta när kommoden är så pass stor. Vi hittade tillslut ett i Scanbads sortiment.
Badrummet är nu reglat, isolerat och plastat och elektikern är nästan klar med elen. Idag byggs det innertak och rörmokaren ska komma förbi och förhoppningsvis börja dra rören.
Det värsta med renoveringen är att det är kaos hemma, stökigt och smutsigt. Måste dessutom kliva upp en timme tidigare än vanligt då hantverkarna dyker upp vid sju, men det kan jag leva med. Det är bara så skönt att vi är påväg i rätt riktning nu.
Ska bli kul att se hur mycket de fått gjort idag =)